Antena Meniu Search
x

OMUL-COPAC: A şocat o lume întreagă cu înfăţişarea sa SINISTRĂ!

Are 38 de ani, este din Indonezia şi trece printr-o dramă cum rar ţi-e dat să vezi...

Are 38 de ani, este din Indonezia şi trece printr-o dramă cum rar ţi-e dat să vezi...

Dede Koswara şi-a dobândit renumele de “Omul Copac” datorită formaţiunilor epidermale cornoase asemănătoare cu scoarţa de copac care cresc continuu pe corpul său chiar dacă sunt operate.

Cazul a şocat o lume întreagă! Acesta a suferit recent a nouă operaţie în care chirurgii i-au curăţat practic corpul şi membrele de formaţiunile care cresc continuu. În ciuda acestui fapt, chiar şi cei mai mari experţi sunt sceptici, concluzionând că formaţiunile de pe pielea lui Dede vor continua să crească în acelaşi mod.

“Boala lui este incurabilă la ora actuală. Din acest motiv el are nevoie de operaţii pentru îndepărtarea excrescenţelor, la fiecare trei-patru luni, pentru că aceste formaţiuni cresc continuu ori de câte ori le tăiem. Până în prezent am extirpat o cantitate de 13,2 kilograme de excrecente”, a declarat dr. Rachmatdinata, director la spitalului Hasan Sadikin din oraşul Bandung, Insula Java.

Medicii sunt de părere că boala de piele de care suferă acesta este cauzată de un virus papilom uman (HPV), o infecţie relativ comună care cauzează în mod normal excoriaţii şi papiloame de mici dimensiuni. Bărbatul a fost infestat încă din adolescenţă când s-a tăiat accidental la genunchi cu un topor.

Oficialii Ministerului Sănătăţii din Jakarta afirma că în prezent trăiesc circa 200 de presoane care suferă de boala “Omului copac”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » OMUL-COPAC: A şocat o lume întreagă cu înfăţişarea sa SINISTRĂ!