Antena Meniu Search
x

Ora de lectură din Statele Unite, live pe Facebook

O învăţătoare din Statele Unite a lansat un proiect inedit la o şcoală primară din Arkansas! În fiecare duminică, americanca organizează o sesiune de lectură, live pe Facebook. În acest fel elevii ei pot să asculte o poveste sau două înainte de culcare.

de Redactia Observator

la 17.09.2019, 17:35

Vezi și

O învăţătoare din Statele Unite a lansat un proiect inedit la o şcoală primară din Arkansas! În fiecare duminică, americanca organizează o sesiune de lectură, live pe Facebook. În acest fel elevii ei pot să asculte o poveste sau două înainte de culcare. Inţiativa nu este una nouă. Însă ia avânt în Statele Unite.

Mellisa Pence se dedică în întregime elevilor ei. În fiecare duminică la ora 19.30 învăţătoare din Arkansas organizează o sesiune de lectură în direct pe Facebook. Acolo le citeşte elevilor ei diverse povestioare înainte de culcare. Şi nu este singura. La proiectul inedit iau parte mai multe cadre didactice ale şcolii primare.

Proiectul are scopul să îi încurajeze pe copii să citească cât mai mult. Nu este însă primul de acest gen.

Melissa Pence spune că a început sesiunea de lectură de pe Facebook după ce a văzut o altă profesoară din Texas procedând la fel. Iar, acum, elevii ei aşteaptă cu nerăbdare ziua de duminică.

La ora de lectură online nu iau pare însă doar copii, ci şi părinţii lor. Iar acum, tot mai multe şcoli din Statele Unite au început să implementeze această iniţiativă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ora de lectură din Statele Unite, live pe Facebook