Antena Meniu Search
x

OROARE ÎN ITALIA. Un român de 38 de ani este acuzat că a batjocorit o tânără cu retard psihic. DETALII ŞOCANTE din anchetă (VIDEO)

Poliţia din Ragusa a arestat un român în vârstă de 38 de ani, tânărul fiind acuzat că ar fi abuzat sexual o minoră cu dizabilităţi fizice şi retard psihic.

Poliţia din Ragusa, un oraş din sudul Italiei, a arestat un român în vârstă de 38 de ani, tânărul fiind acuzat că ar fi abuzat sexual o minoră cu dizabilităţi fizice şi retard psihic.

Drama fetei a început în aprilie, când mama adolescentei şi-a dus fiica la Spitalul din Ragusa, aceasta acuzând dureri în zona abdominală.

Atunci, medicii au descoperit că fata fusese victima unui abuz sexual şi, imedia, au alertat poliţia.

În urma investigaţiilor, anchetatorii au identificat principalul suspect în persoana românului în vârstă de 38 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După îndelungi audieri, oamenii legii au tras concluzii şocante. Se pare că românul a abuzat în mod repetat de fată, profitând de starea fizică şi mentală a acesteia. În plus, pentru a nu fi descoperit, tânărul şi-a luat toate măsurile pentru ca fata să nu rămână însărcinată.

Românul, care lucra la o fermă, a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie judecat pentru fapta sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » OROARE ÎN ITALIA. Un român de 38 de ani este acuzat că a batjocorit o tânără cu retard psihic. DETALII ŞOCANTE din anchetă (VIDEO)