Antena Meniu Search
x

OROARE la Palmyra! ISIS a DECAPITAT şi ÎMPUŞCAT mai mulţi profesori, în faţa unor copii (VIDEO)

Execuţiile grupării extremiste Stat Islamic (ISIS) devin din ce în ce mai violente. Ultima grozăvie comisă de terorişti este o execuţie în masă, în oraşul antic Palmyra. Potrivit The Independent, militanţii ISIS au ucis mai mulţi profesori. Totul, în faţa unei mulţimi de oameni, între care şi copii.

Execuţiile grupării extremiste Stat Islamic (ISIS) devin din ce în ce mai violente. Ultima grozăvie comisă de terorişti este o execuţie în masă, în oraşul antic Palmyra. Militanţii ISIS au ucis mai mulţi profesori, oribila scenă petrecându-se în faţa unei mulţimi de oameni, între care şi copii.

Grupul de monitorizare a website-urilor islamiste SITE a anunţat că 12 persoane au fost decapitate sau împuşcate de terorişti, anunţă The Independent. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prizonierii au fost executaţi în trei locuri diferite, la teatrul roman, o bază rusească abandonată şi în faţa muzeului din Palmyra.

Potrivit SITE, extremiştii folosesc oraşul Palmyra ca loc în care îşi pun în aplicare execuţiile oribile. Teroriştii au publicat nenumărate materiale video în care decapitează sau împuşcă prizonieri.

În decembrie, jihadiștii au recucerit Palmyra, la nouă luni după ce au fost izgoniți de armata președintelui Bashar al-Assad, sprijinită de bombardamentele aeriene ale aliatului rus.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Pentagonului, Jeff Davis, operațiunea a fost "probabil unul dintre contraatacurile cele mai semnificative pe care le-am văzut din partea ISIS".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » OROARE la Palmyra! ISIS a DECAPITAT şi ÎMPUŞCAT mai mulţi profesori, în faţa unor copii (VIDEO)