Antena Meniu Search
x

Osama bin Laden s-ar fi sinucis detonand o centura cu explozibil

Osama bin Laden nu a fost ucis de memebrii Navy SEAL, ci s-a sinucis detonand o centura cu explozibili. Asta sustine un fost bodyguard al liderului Al-Qaeda, conform Daily Mail.

Nabel Naeem Abdul Fatah spune ca bin Laden a detonat explozibilul in momentul in care fortele speciale americane au intrat in complexul in care locuia acesta, i-au ucis doua garzi de corp si l-au impuscat in coapsa. Astfel, a contrazis tot ce se stia despre Operatiunea Geronimo, cum a fost numita misiunea de asasinare a teroristului.

Abdul Fattah a mentionat ca nu a fost prezent la momentul mortii lui bin Laden, dar a aflat tot ce s-a intamplat de la o ruda a liderului Al-Qaida. Fostul bodygurad a mai spus ca informatia oficiala potrivit careia trupul neinsufletit al lui Osama a fost aruncat in mare este suspecta. Membrele lui Osama bin Laden au fost rupte in mai multe bucati, asa cum se intampla in cazul sinucigasilor care detoneaza centuri cu explozibili.

Potrivit lui Abdul Fattah, teroristul a ales sa se sinucida pentru a nu fi capturat de americani si sa nu fie nevoit sa-si dezvaluie secretele. Osama bin Laden ar fi purtat o centura cu explozibili in ultimii zece ani de viata.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Osama bin Laden s-ar fi sinucis detonand o centura cu explozibil