Antena Meniu Search
x

Pacaleli virtuale de 1 aprilie: Google Maps a pus la dispozitie harti cu comorile piratilor

De 1 aprilie, farsele s-au tinut lant si in mediul virtual. Gigantul Google le-a promis utilizatorilor sai cea mai intensa senzatie olfactiva pe care au trait-o vreodata

Vezi și

In lumea in care traim nu avem mereu timp sa ne oprim si sa mirosim trandafirii. Acum, datorita google nose beta, trandafirii sunt la un click distanta. Judecand dupa seriozitatea cu care este prezentat noul serviciu, nimeni nu ar putea banui ca totul este o farsa. Filmul de prezentare este identic cu cele prin care gigantul IT isi anunta noile aparitii iar angajatii Google nu schiteaza nici macar un zambet care sa ii dea de gol.

Utilizatorii Google maps, in schimb, au aflat ca de azi au la dispozitie harti care le arata unde se gasesc ultimele comori ascunse de pirati.

Youtube nu s-a lasat nici el mai prejos. Un video postat inca de sambata pe internet a anuntat ca site-ul se va inchide pe 1 aprilie, pentru 10 ani, ca sa aleaga castigatorul videoului cu cele mai multe vizualizari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Pacaleli virtuale de 1 aprilie: Google Maps a pus la dispozitie harti cu comorile piratilor