Antena Meniu Search
x

Panama, în topul destinaţiilor turistice ale lui 2019

Dacă nu v-aţi făcut, avem un pont. Panama City este una dintre cele mai populare destinaţii turistice ale lui 2019. Verdictul a fost fost de jurnaliştii publicaţiei Vogue care garantează că plajele exotice, cultura oraşului şi viaţa de noapte fac din capitală un oraş care trebuie vizitat.

Vezi și

Dacă nu v-aţi făcut, încă, planuri de vacanţă pentru anul acesta, avem un pont. Panama City este una dintre cele mai populare destinaţii turistice ale lui 2019. Verdictul a fost fost de jurnaliştii publicaţiei Vogue care garantează că plajele exotice, cultura oraşului şi viaţa de noapte fac din capitală un oraş care trebuie vizitat măcar o dată în viaţă.

Locuit în mod constant de europeni, oraşul Panama este considerat locul ideal pentru o escapadă exotică. Una dintre atracţiile turistice principale este Casco Viejo, zona istorică a capitalei. De ani buni, autorităţile panameze investesc puternic în restaurarea clădirilor istorice. Iar pentru turişti, localnicii au o mulţime de poveşti din secolul al 17-lea, atunci când oraşul a fost atacat de piraţi. 

Supranumit Miami din America Centrală, Panama City îmbină perfect arhitectura urbană cu zgârie-norii şi cu plajele exotice. Cei care vor să petreacă fie şi doar câteva ore departe de agitaţia oraşului pot face o călătorie cu vaporaşul spre insulele liniştite din apropierea capitalei panameze. Plajele cu nisip fin, înconjurate de vegetaţie, recife de corali şi de ape turcoaz, fac din oraş un paradis. 

Cum numărul de turişti creşte de la an la an, autorităţile au început să se gândească mai mult la protejarea mediului înconjurător. De aceea, rezervaţiile naturale şi hotelurile folosesc materiale ecologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Panama, în topul destinaţiilor turistice ale lui 2019