Antena Meniu Search
x

Papa Francisc, noi declaraţii care au atras interesul întregii lumii! Ce a spus Suveranul Pontif într-o predică rostită la Roma

Papa Francisc a comparat taberele de refugiaţi cu lagărele de concentrare, într-o predică rostită la Roma. Suveranul pontif a reamintit vizita sa la o tabără de pe insula greacă Lesbos. El i-a elogiat pe localnicii care încearcă să ajute imigranţii cazaţi de autorităţi în tabere asemănătoare lagărelor de concentrare.

Vezi și

Papa Francisc a comparat taberele de refugiaţi cu lagărele de concentrare, într-o predică rostită la Roma. Suveranul Pontif a reamintit vizita sa la o tabără de pe insula greacă Lesbos. El i-a elogiat pe localnicii care încearcă să ajute imigranţii cazaţi de autorităţi în tabere asemănătoare lagărelor de concentrare.

"Suntem o civilizaţie care nu mai face copii şi îşi închide porţile în faţa imigranţilor, iar asta se numeşte sinucidere", a subliniat Papa.

El s-a întâlnit cu câţiva refugiaţi şi cu sora preotului francez ucis, anul trecut, chiar în timpul liturghiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Papa Francisc, noi declaraţii care au atras interesul întregii lumii! Ce a spus Suveranul Pontif într-o predică rostită la Roma