Antena Meniu Search
x

Papa Francisc s-a intalnit cu ziaristii acreditati la Vatican

Dupa ce a cucerit rand pe rand cardinalii si peste un miliard de catolici, Papa Francisc ii are "la degetul mic" si pe jurnalisti. Noul Suveran Pontif s-a intalnit cu ziaristii acreditati la Vatican.

Vezi și

Suveranul Pontif le-a impartasit jurnalistilor cea mai mare dorinta a lui: schimbarea Bisericii Catolicie intr-o biserica saraca pentru saraci. Tot in fata lor, Papa Francisc le-a spus si ce insemna numele lui.

Cu un discurs pe hartie in fata, Papa Francisc a fost extrem de spontan. Si i-a facut sa rada din suflet jurnalistiI din sala. Pentru ca in loc sa citeasca de pe foaie a vorbi liber. De la inima la inima.

A vrut sa le impartaseasca si cateva mesaje cheie ale drumului pe care Biserca il va urma sub conducerea sa: “Omul care ne da sentimentul de pace este omul sarac. Cat mi-ar placea o Biserica saraca, pentru oamenii saraci. Francisc a fost un om al pacii si astfel a intrat acest nume in inima mea, Francisc din Assisi”.

Papa Francisc a aratat din nou lumii intregi ca este un om simplu si umil, imbracat doar in roba alba. Si tot in aplauzele frenetice ale jurnalistilor, Papa Francisc a iesit din scena, invingator si zambitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Papa Francisc s-a intalnit cu ziaristii acreditati la Vatican