Antena Meniu Search
x
LIVE

Papa Francisc, spitalizat cu o infecţie respiratorie. Suveranul Pontif a fost testat pentru COVID

Papa Francisc a fost internat cu o infectie respiratorie, a anunţat, miercuri, Vaticanul. Suveranul Pontif va mai rămâne „câteva zile” în spital pentru tratament.

De Redactia Observator la 29.03.2023, 22:33
Papa Francisc, spitalizat cu o infecţie respiratorie - Profimedia

Potrivit documentului, Suveranul Pontif, în vârstă de 86 de ani, s-a plâns de dificultăți respiratorii în ultimele zile. Testele au arătat că nu are COVID-19, scrie Reuters, citat de Mediafax.

Internat pentru câteva zile 

Declarația a venit la câteva ore după ce Papa a fost dus la Spitalul Gemelli din Roma. Vaticanul a declarat inițial că acest control fusese programat. Suveranul Pontif a participat miercuri dimineața la audiența generală săptămânală de la Vatican și a părut a fi în stare bună de sănătate.

Papa Francisc suferă de diverticulită, o afecțiune a colonului, și a suferit o operație la Spitalul Gemelli în 2021 pentru a i se îndepărta o parte din colon. El are, de asemenea, o problemă la genunchi și folosește fie un baston, fie un scaun cu rotile în aparițiile sale publice.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Papa Francisc, spitalizat cu o infecţie respiratorie. Suveranul Pontif a fost testat pentru COVID