Antena Meniu Search
x

Păpuşa Barbie va primi o nouă înfăţişare

Păpuşa preferată a generaţii întregi de copii va primi, în curând, o nouă înfăţişare. Mai umană.

Vezi și

Un tânăr rus, stabilit în America a fabricat un prototip în care Barbie are dimensiunile unei tinere normale. Specialiştii speră ca noua păpuşă să educe fetele să aibă o greutate normală şi să nu mai viseze la tipare imposibil de atins.

Admirată de copiii din întreaga lume de decenii întregi, păpuşa Barbie a fost subiectul unor dezbateri aprige în ultimii ani. Motivul este delicateţea ieşită din comun tradusă în proporţii practic imposibile. Dacă ar fi reală, păpuşa Barbie ar avea peste doi metri înălţime şi un gât de două ori mai lung decât al unui om normal. Un student şi-a propus să schimbe situaţia. Şi să facă o păpuşă Barbie cu dimensiuni pământene.

Numită Lammily, după numele lui de familie, păpuşa este mai scundă şi mai plinuţă decât clasica păpuşă Barbie. Are, de asemenea, capul mai mic şi gâtul mai lat. Chiar şi machiajul este mult mai discret. La fel şi hainele pe care le poartă. Specialiştii cred că arată mai sănătos şi va influenţa pozitiv stilul de viaţă al micuţelor domnişoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Păpuşa Barbie va primi o nouă înfăţişare