Antena Meniu Search
x

Video Paradisul exotic în care 70% din populaţie va fi imunizată până la finalul lunii martie. Țara, o destinaţie vizitată şi de turiștii români

Ţările dependente de turism fac tot posibilul pentru ca sezonul estival de anul acesta să fie salvat. După insula Kastellorizo din Grecia, unde toţi cei 500 de locuitori au fost vaccinaţi, autorităţile din Seychelles anunţă că până la jumătatea acestei luni, 70 la sută din populaţie va fi imunizată.

de Redactia Observator

la 03.03.2021, 09:02

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Insula exotică Seychelles din estul Africii, a adoptat noua strategie turistică pentru a-şi asigura un sezon profitabil, anul acesta. Mai exact, oficialii speră ca ţara să ajungă la o "imunitate de turmă" până la jumătatea acestei luni. Campania de vaccinare a început, deja. 70.000 de persoane dintr-un total al populaţiei de aproximativ 100 de mii vor fi imunizate. 

Wavel Ramkalawan, președintele Seychelles: Am lansat programul de vaccinare în ianuarie. Acum peste 44 la sută din ei au primit a doua doză de vaccin chinezesc, Sinopharm. 

Autorităţile spun că numărul cazurilor de coronavirus este în scădere deja. În Seychelles, peste 2 mii 600 de persoane au fost testate pozitiv în total. 11 decese cauzate de COVID au fost raportate.

Autorităţile spun că, pe lângă imunizarea localnicilor, vor păstra şi măsurile de protecţie. 

Wavel Ramkalawan, președintele Seychelles: Vaccinarea este doar prima parte din proces. Trebuie să facem mai multe. 

Seychelles este o destinaţie vizitată şi de români. În 2019, peste 2.600 de turişti au ajuns în insula exotică, în timp ce, anul trecut numărul lor a scăzut la aproape 800 din cauza restricţiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Paradisul exotic în care 70% din populaţie va fi imunizată până la finalul lunii martie. Țara, o destinaţie vizitată şi de turiștii români