Antena Meniu Search
x

Coronavirusul a mai ucis un pasager de pe nava Diamond Princess

Coronavirusul a făcut o nouă victimă pe nava Diamond Princess, andocată în portul Yokohama, un bărbat japonez de peste 80 de ani fiind răpus de teribilul virus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.02.2020, 15:25

Trei oameni au murit după ce s-au îmbolnăvit de coronavirus pe Diamond Princess
Diamond Princess, cel mai mare focar de coronavirus din afara Chinei - Profimedia
  • Coronavirusul a mai ucis un pasager de pe nava Diamond Princess
  • Victima avea peste 80 de ani şi avea şi alte probleme medicale

Coronavirusul a făcut o nouă victimă pe nava Diamond Princess, andocată în portul Yokohama, un bărbat japonez de peste 80 de ani fiind răpus de teribilul virus.

Este al treilea deces produs de coronavirus printre cei care au stat cel puţin două săptămâni în carantină pe nava grav lovită de epidemie.

Conform CNBC, anunţul decesului a fost făcut de autorităţi japoneze din domeniul Sănătăţii. Specialiştii au precizat că prezenţa coronavirusului a dus la moartea bărbatului de peste 80 de ani prin pneumonie, victima având la activ şi alte probleme medicale.

Şi celelalte două persoane care şi-au pierdut viaţa, după ce au fost pe Diamond Princess, erau japonezi de peste 80 de ani şi cu alte probleme medicale la activ.

Pe de altă parte s-a anunţat că aproape 700 de persoane care s-au aflat pe nava respectivă s-au îmbolnăvit de coronavirus, deşi au petrecut cel puţin două săptămâni în carantină, Diamond Princess prin cel mai mare focar de coronavirus din afara Chinei.

În total, până acum, s-au înregistrat aproape 79.000 de îmbolnăviri la nivel global şi aproape 2.500 de decese.

Ultimele măsuri prevăd anularea evenimentelor publice din Lombardia (Italia), dar şi închiderea graniţelor pe care Iran le are cu Turcia şi Afganistan, de teamă ca virusul să nu se răspândească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Coronavirusul a mai ucis un pasager de pe nava Diamond Princess