Antena Meniu Search
x

VIDEO. Pasager reţinut şi avion evacuat de urgenţă pe aeroportul LaGuardia din New York

Un pasager care se afla la bordul unui avion al companiei Republic Airways a fost reţinut pe aeroportul LaGuardia din New York, la scurt timp după ce aparatul de zbor a aterizat, sâmbătă după-amiază. Avionul a fost evacuat de urgenţă.

de Redactia Observator

la 10.10.2021, 11:45

Imagini de la faţa locului
Pasager reţinut şi avion evacuat de urgenţă pe aeroportul LaGuardia din New York - Twitter / Shane B. Murphy

Autorităţile au precizat că alt pasager a semnalat că bărbatul avea un comportament suspect şi haotic, ceea ce l-a făcut pe pilot să declare aterizare de urgenţă şi să ţină avionul pe “taxiway”, calea de circulaţie dintre punctele de staţionare şi piste.

Bărbatul a fost reţinut în exteriorul avionului, pe asfalt

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un purtător de cuvânt al Departamentului pentru Securitate Internă al SUA a precizat că în avion nu exista “nimic periculos”. Republic Airways a anunţat că incidentul de la bordul avionului a avut loc spre finalul zborului de aproximativ două ore de la Indianapolis la LaGuardia. “După ce a ieşit de pe pistă, avionul s-a oprit pe taxiway şi a fost evacuat de urgenţă, din precauţie. Poliţişti şi salvatori aşteptau avionul şi pasagerul implicat în incident a fost reţinut”, a precizat compania, potrivit news.ro.

Nicio persoană nu a fost rănită. La bordul avionului s-au aflat 78 de pasageri şi patru membri ai echipajului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » VIDEO. Pasager reţinut şi avion evacuat de urgenţă pe aeroportul LaGuardia din New York