Antena Meniu Search
x

Video Patru atacuri armate în SUA, în doar 48 de ore. Bilanțul a ajuns la 21 de morți

Momente de groază în SUA! Patru atacuri armate au avut loc în Statele Unite în 48 de ore. Vorbim despre 11 morţi şi cel puţin 7 răniţi doar în California. În Iowa, iadul s-a dezlănţuit la o şcoală, iar atacatorul a făcut trei victime: doi elevi au murit, în timp ce un profesor a fost grav rănit. Deşi abia am trecut de jumătatea lui ianuarie, de la începutul anului şi până acum, 33 de astfel de atacuri au avut loc în Statele Unite ale Americii. 

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 13:51

Vezi și

Incidentele armate au avut loc în California. Atacatorul ar fi dat buzna într-o fermă la care ar fi fost angajat în trecut unde şi-a împuşcat patru foşti colegi. Nu s-a oprit aici. 

Christina Corpus, Șeriful comitatului San Mateo: La sosire, adjuncții au localizat patru victime, decedate, cu răni prin împușcare. O a cincea victimă, care a suferit o rană prin împușcare, a fost transportată la Centrul Medical Stanford. Alte trei victime au fost găsite decedate cu răni prin împușcare, la o altă adresă.

Suspectul în vârstă de 67 de ani ar fi mers apoi singur până în faţa unei secţii de poliţie. A fost imobilizat şi arestat, iar imaginile au fost surprinse de jurnaliştii prezenţi la o conferinţă de presă. Motivele masacrului sunt încă necunoscute. 

Un al doilea incident a avut loc la doar 13 kilometri de San Francisco, în Oakland. Șapte persoane au fost grav rănite, iar una a fost ucisă în timp ce filmau un videoclip, într-o benzinărie. 

Pe acelaşi subiect

Patru atacuri armate în doar 48 de ore

Scene tulburătoare au avut loc şi în Iowa, într-o şcoală

Sgt. Paul Parizek, Departamentul de poliție din Des Moines: Poliţiştii au găsit trei persoane rănite prin împușcare. Două dintre ele erau în stare foarte gravă. Ofițerii prezenți la fața locului au efectuat manevre de resuscitare până când medicii au reușit să ajungă aici și să le ducă la spital. Cele două victime, ambele studenți, au murit la spital. Cea de-a treia persoană, care este angajat al școlii, este în stare gravă și va fi operată.

Presa locală spune că iniţiatorul programului, care a fost şi rănit în incident, este un rapper cunoscut în trecut pentru apartenenţa la găşti şi organizaţii criminale. Autorităţile cred că atacul nu a fost întâmplător.

Duminică, bărbat a împuşcat mortal 11 oameni, în partea asiatică a unui oraş de lângă Los Angeles, unde localnicii sărbătorieau Anul Nou Chinezesc. După mai multe ore de căutări, suspectul a fost găsit mort într-o dubă albă, în apropierea scenei masacrului. Autorităţile cred că bărbatul, în vârstă de 72 de ani, voia să-și ucidă fosta soție

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Patru atacuri armate în SUA, în doar 48 de ore. Bilanțul a ajuns la 21 de morți