Antena Meniu Search
x

Patru copii, găsiţi morţi pe malul apei după ce au fost luaţi de valuri, la pescuit. Canadianul care îi însoţea, dat dispărut

Tragedie în Canada. Patru copii, dintre care cel mai mic avea 10 ani, și-au pierdut viața. De asemenea, un bărbat este în continuare dat dispărut, după ce cu toţii au fost luaţi de valuri, în timp ce erau la pescuit. 

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 15:10

Tragedie în Canada. Patru copii și-au pierdut viața, luaţi de ape
Tragedie în Canada. Patru copii și-au pierdut viața, luaţi de ape - Profimedia

Patru copii au murit și un bărbat este dat dispărut după ce 11 persoane care pescuiau pe malul râului St. Lawrence, în provincia canadiană Quebec, au fost luate de valuri, a anunțat poliția.

Copiii au fost găsiţi morţi, pe malul apei

Copiii, toți cu vârste de peste 10 ani, au fost găsiți morți sâmbătă dimineața pe malul apei în zona Portneuf-sur-Mer, la nord de Quebec City, transmite Reuters. Ei au fost transportați la un spital din regiune, unde s-a confirmat decesul.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani este dat dispărut. Serviciile de urgență au fost chemate la ora 2 dimineața, iar șase persoane au fost salvate din apă. Incidentul a avut loc în regiunea Côte-Nord din Quebec, care acoperă o mare parte din malul nordic al râului Saint Lawrence.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Patru copii, găsiţi morţi pe malul apei după ce au fost luaţi de valuri, la pescuit. Canadianul care îi însoţea, dat dispărut