Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Patru români, arestați în Austria pentru jaf. Două tinere dădeau spargerea iar iubiții așteptau cu bebelușii în mașină

Patru români, două femei și doi bărbați, au fost arestați în Austria după ce au furat bani şi bijuterii din mai multe case şi apartamente. În mod șocant, la jafurile lor "participau" și copiii lor de un an, respectiv doi ani.

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 18:11

Patru români, arestați în Austria pentru furt. Două tinere intrau prin efracție în case iar iubiții așteptau cu bebelușii în mașină
Patru români, arestați în Austria pentru furt. Două tinere intrau prin efracție în case iar iubiții așteptau cu bebelușii în mașină - Shutterstock

După investigații îndelungate, cei patru români au fost arestați. Miercuri, mașina, care a fost asociată cu diverse infracțiuni, a fost localizată în Linz. A doua zi, suspecții s-au îndreptat spre Spitz în Wachau împreună cu un copil de un an și un copil de doi ani, potrivit nachrichten.at.

Cele două femei furau, bărbații așteptau cu copiii în mașină

Cele două femei, de 23 de ani și 32 de ani, au încercat să intre în mai multe case de acolo. Dar pentru că toate ușile erau încuiate, gașca de hoți a mers cu mașina spre Statzendorf, în districtul St. Pölten.

Articolul continuă după reclamă

Și acolo, cei patru aveau același plan. Cei doi bărbați de 22 de ani și 36 de ani așteptau cu copiii mici într-o parcare, în timp ce cele două femei intrau în case și apartamente ca să fure. 

Cele două femei au reșit să intre într-un apartament și să fure o sumă mare de bani din dormitor. Potrivit poliției, proprietarii erau acasă și se uitau la televizor într-o altă cameră, însă nu au auzit nimic. 

„În total, este vorba despre o sumă de circa 15.000 de euro”, a declarat poliția.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Patru români, arestați în Austria pentru jaf. Două tinere dădeau spargerea iar iubiții așteptau cu bebelușii în mașină