Antena Meniu Search
x

Patru români au murit în Spania, într-un CUMPLIT accident de circulaţie

Patru români au murit joi noaptea în Spania, într-un CUMPLIT accident de circulaţie! Alte patru persoane, toţi tineri între 19 şi 21 de ani, sunt grav rănite.bvAccidentul s-a produs în dreptul kilometrului 23 al șoselei CM- 4009 din localitatea Escalonilla, provincia Toledo.

Patru români au murit în Spania, într-un CUMPLIT accident de circulaţie! Alte patru persoane, toţi tineri între 19 şi 21 de ani, sunt grav rănite. Accidentul s-a produs în dreptul kilometrului 23 al șoselei CM- 4009 din localitatea Escalonilla, provincia Toledo.

Conform Departamentului de Trafic din cadrul Gărzii Civile din Toledo tragedia a avut loc în jurul orei 22.00. Din primele cercetări a rezultat că două autoturisme s-au ciocnit frontal. Şoferul autoturismului în care se aflau cei patru români avea 45 de ani, iar doi dintre pasageri 58 şi 48 de ani. Niciunul dintre românii ucişi în accident nu purta centură de siguranţă.

Șoferul celuilalt vehicul, care are 19 şi se pare ar fi provocat accidentul, se află în stare foarte gravă și a fost transportat la spitalul madrilen „La Paz”. În mașină cu acesta se mai aflau trei tineri, cu vârste între 19 și 21 de ani, care au fost duși la Spitalul „Virgen de la Salud” din Toledo. Unul dintre ei se află la terapie intensivă.

Potrivit pompierilor din Toledo „operațiunea de descarcerare a durat aproximativ două ore și jumătate”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Patru români au murit în Spania, într-un CUMPLIT accident de circulaţie