Antena Meniu Search
x

Patru români, condamnaţi la închisoare pentru trafic cu bebeluşi

Tribunalul Corecţional din Marsilia a condamnat miercuri patru români la pedepse cuprinse între 18 luni şi cinci ani de închisoare pentru că au vândut bebeluşi către două cupluri sterile de nomazi francezi, condamnate la închisoare cu suspendare

Tribunalul Corecţional din Marsilia a condamnat miercuri patru români la pedepse cuprinse între 18 luni şi cinci ani de închisoare pentru că au vândut bebeluşi către două cupluri sterile de nomazi francezi, condamnate la închisoare cu suspendare.

"Este un suk (bazar arab) al umanităţii! 3.500 de euro, 5.000 de euro, 10.000 de euro pentru un bebeluş, cine dă mai mult?", a declarat procurorul Ahmed Chafai. Comerţul cu fiinţe umane, "sclavia timpurilor moderne", este interzis, a subliniat el.

Procurorul a cerut miercuri, în cadrul procesului pentru trafic cu bebeluşi romi, pedepse importante, de şapte ani, împotriva celor patru romi acuzaţi că au organizat o reţea de trafic cu bebeluşi, vânduţi către cupluri sterile de nomazi. Romii au fost acuzaţi de "trafic de fiinţe umane". El a cerut totodată doi ani de închisoare pentru cele două cupluri de cumpărători.

Vânzătorii au fost condamnaţi la pedepse cuprinse între 18 luni şi cinci ani de închisoare şi interzicerea ulterioară a intrării pe teritoriul Franţei, iar cumpărătorii au fost condamnaţi la pedepse de doi ani de închisoare, cu suspendare, informează Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Patru români, condamnaţi la închisoare pentru trafic cu bebeluşi