Antena Meniu Search
x

Patru români, între care şi un copil de 8 ani, sunt daţi dispăruţi în Ipswich de o săptămână! Poliţia engleză se teme de ce e mai rău

O familie de români din Ipswich e dispărută de o săptămână şi poliţia îi caută pe cei patru membri cu înfrigurare.

O familie de români din Ipswich e dispărută de o săptămână şi poliţia îi caută pe cei patru membri cu înfrigurare. Apropiaţii se tem de ce e mai rău, mai ales că fiul cel mic al familiei are doar 8 ani.

Poliţia din Suffolk a făcut apel pentru a obţine orice fel de informaţie despre cei patru români care sunt de negăsit de pe 27 octombrie. Familia compusă din tată, Gheorghe Dumitru, 39 de ani, mamă, Tanţa Dumitru, 41 de ani, şi cei doi fii ai lor, David Dumitru, 17 ani, şi Florin, 8 ani, a dispărut fără urmă.

Poliţia a făcut mai multe cercetări pentru a da de ei, dar acum cere orice indiciu pentru a-i localiza, de la oricine are informaţii despre cei patru. Poliţia a făcut publică şi o fotografie cu Gheorghe Dumitru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Patru români, între care şi un copil de 8 ani, sunt daţi dispăruţi în Ipswich de o săptămână! Poliţia engleză se teme de ce e mai rău