Antena Meniu Search
x

Pedeapsă blândă pentru un italian care a omorât un copil român la Roma

Un italian în vârstă de 23 de ani a fost condamnat la închisoare, după ce, în luna septembrie a anului trecut, a omorât un copil român care traversa o stradă din Roma împreună cu tatăl său.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 19.04.2019, 12:55

Un italian în vârstă de 23 de ani a fost condamnat la închisoare, după ce, în luna septembrie a anului trecut, a omorât un copil român care traversa o stradă din Roma împreună cu tatăl său.

Claudiu Emanuel Stoian avea numai 11 ani când şi-a pierdut viaţa, după ce a fost spulberat de un autoturism condus de un italian, pe o stradă din Roma.

Tragedia s-a întâmplat pe 2 septembrie 2018.

Grav rănit după ce a fost lovit de maşină în timp ce traversa strada, prin loc nepermis, Claudiu a fost transportat la spitalul Bambino Gesu din Roma.

Pe acelaşi subiect

Două zile mai târziu, copilul român şi-a pierdut viaţa din cauza rănilor foarte grave suferite.

Claudiu Emanuel Stoian a murit după ce a fost lovit cu maşina, pe o stradă din Roma

Copil român, ucis pe o stradă din Roma, sub ochii tatălui

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii italieni, s-a stabilit că şoferul italian, în vârstă de 23 de ani, conducea cu o viteză de 70 de km/h într-o zonă în care limita era de 50 de km/h şi era distrat.

De asemenea, cercetările au stabilit că micuţul a traversat prin loc nepermis, iar tatăl său nu l-a ţinut de mână atunci când au încercat să treacă stradă, potrivit ilmessaggero.it.

Drept urmare, judecătorii au decis să îl condamne pe italian la numai un an de închisoare, după ce au stabilit că acesta poartă 70% din vină, în timp ce tatăl lui Claudiu a fost şi el considerat responsabil de moartea fiului său în proporţie de 30%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Pedeapsă blândă pentru un italian care a omorât un copil român la Roma