Antena Meniu Search
x

Persoanele care consumă alcool devin mai sincere, arată un studiu ştiinţific (Video)

Încă din copilările părinţii își învaţă copiii că alcoolul este periculos pentru sănătate! Desigur, consumat în mod frecvent şi cantităţi mari. Însă, dincolo de toate, alcoolul ajută să fie extrovertiţi şi mult mai sinceri. 

de Redactia Observator

la 06.05.2019, 17:37

Vezi și

Încă din copilările părinţii își învaţă copiii că alcoolul este periculos pentru sănătate! Desigur, consumat în mod frecvent şi cantităţi mari. Însă, dincolo de toate, alcoolul ajută să fie extrovertiţi şi mult mai sinceri. Nu este un mit, e un lucru dovedit ştiinţific. O spun chiar cercetătorii americani.

Pentru milioane de tineri alcoolul înseamnă distracţie. Fie că ies în club sau nu, se aprovizionează din timp cu bături alcoolice pentru a încinge atmosfera serii. Pentru că, spun ei, alcoolul îi ajută să se destindă. Chiar dacă de multe ori uită de bunele maniere. Cercetătorii americani au arătat, în schimb, că persoanele care consumă alcool sunt mult mai sincere.

Chiar dacă sinceritatea îi poate costa scump în anumite cazuri, cercetătorii spun că însăşi această sinceritate îi ajută pe oameni să socializeze mai bine. Pentru că sunt mai extrovertiţi. Concluziile au fost trase în urma unui studiu realizat de Uniersitatea Missouri din Statele Unite.

Pratic, cercetătorii au împărţit participanţii în două echipe. Iar în timp ce un grup a primit suc cu alcool, cealalt grup a primit un suc normal. Participanţii care au consumat alcool au devenit vizibil mai relaxaţi şi au declarat că sunt deschişi provocărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Persoanele care consumă alcool devin mai sincere, arată un studiu ştiinţific (Video)