Antena Meniu Search
x

Persoanele fără adăpost din Brazilia pot cina acum într-un restaurant de lux!

Bucătari de top din întreaga lume se întrec în reţete care mai de care mai delicioase, doar pentru a le oferi o experienţă unică persoanelor nevoiaşe din Rio.

Vezi și

Bucătari de top din întreaga lume se întrec în reţete care mai de care mai delicioase, doar pentru a le oferi o experienţă unică persoanelor nevoiaşe din Rio de Janeiro. Restaurantul foloseşte produsele în prag de expirare din magazine.

Persoanele fără adăpost din Rio de Janiero se pot bucură acum de o porţie caldă de mâncare. David Hertz, un bucătar de top din Brazilia a înfiinţat anul trecut un restaurant dedicat persoanelor fără posibilităţi financiare din oraşul brazilian. Localul nu se bazează pe profit, iar produsele alimentare provin din stocurile rămase în plus pe rafturile din supermarketuri.

David Hertz, bucătar brazilian: "Am observat că numărul persoanelor fără adăpost creşte. Ne aflăm în centrul oraşului Rio şi avem din ce în ce mai mulţi oameni care apelează la serviciile noastre."

Pe străzile din Rio de Janeiro trăiesc aproximativ 14.000 de oameni. Economia este la pământ iar oportunităţile de pe piaţa muncii sunt din ce mai puţine. Însă bucătarii nu ţin cont de clasa socială atunci când prepară mâncarea.

Iar clienţii pleacă de fiecare dată satisfăcuţi.

Restaurantul este deschis tuturor. Fie că e vorba de persoane fără adăpost, de cei nevoiaşi sau - pur şi simplu - de oamenii care trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Persoanele fără adăpost din Brazilia pot cina acum într-un restaurant de lux!