Antena Meniu Search
x

Operaţiune de salvare impresionantă în Germania. Peste o sută de persoane au fost coborâte cu frânghii dintr-o telecabină rămasă suspendată deasupra Rinului

Momente de panică pentru mai bine de 100 de oameni din Koln, care se plimbau cu telecabina pe deasupra Rinului. Pasagerii au rămas suspendaţi, după ce una dintre telecabine a sărit cu câteva roţi de pe cablu şi, astfel, întreg sistemul s-a oprit. Cu toţii au fost salvaţi după o operaţiune impresionantă a autorităţilor.

Vezi și

Momente de panică pentru mai bine de 100 de oameni din Koln, care se plimbau cu telecabina pe deasupra Rinului. Pasagerii au rămas suspendaţi, după ce una dintre telecabine a sărit cu câteva roţi de pe cablu şi, astfel, întreg sistemul s-a oprit. Cu toţii au fost salvaţi după o operaţiune impresionantă a autorităţilor.

Peste 100 de oameni se aflau în mai multe telecabine, în momentul producerii incidentului. Una dintre ele a sărit de pe cabluri cu partea din faţă şi tot sistemul s-a oprit brusc.

Mai multe echipe de salvare au fost mobilizate la faţa locului. Operaţiunea de salvare a fost cu atât mai dificilă, cu cât oamenii erau suspendaţi deasupra apei. Echipele de intervenţie au adus macarale mobile pentru a ajunge la pasagerii telecabinelor, pe care i-au coborât în siguranţă cu ajutorul unor frânghii. 

32 de telecabine care supratraversează Rinul erau în funcţiune în momentul producerii defecţiunii. Autorităţile spun că motivul pentru care cabina a sărit de pe cabluri, nu este cunoscut încă. Au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Operaţiune de salvare impresionantă în Germania. Peste o sută de persoane au fost coborâte cu frânghii dintr-o telecabină rămasă suspendată deasupra Rinului