Antena Meniu Search
x

Peste 14 mii de piraţi au invadat un orăşel din Marea Britanie

Peste 14 mii de oameni costumaţi în piraţi au invadat un orăşel din Marea Britanie în încercarea de a doborî un record mondial. Plănuiau să fie cei mai mulţi piraţi adunaţi la un loc, dar le-au lipsit 77 de participanţi să ajungă în Cartea Recordurilor.

Vezi și

Peste 14 mii de oameni costumaţi în piraţi au invadat un orăşel din Marea Britanie în încercarea de a doborî un record mondial. Plănuiau să fie cei mai mulţi piraţi adunaţi la un loc, dar le-au lipsit 77 de participanţi să ajungă în Cartea Recordurilor 

Drapelul piraţilor a fost ridicat din nou deasupra unui orăşel-port din sudul Regatului Unit. Localnicii au pus mâna pe săbii şi s-au costumat în piraţi ca să doboare un record mondial.

La numărătoare, au ieşit peste 14 mii de piraţi. Dar n-au fost de ajuns. Mai era nevoie de încă 77 de participanţi pentru ca evenimentul să ajungă în cartea recordurilor. Eşecul nu le-a umbrit însă bucuria piraţilor.

Localnicii din Penzance au mai deţinut recordul pentru cel mai mare număr de piraţi adunaţi la un loc, dar în urmă cu trei au fost surclasaţi de actualii deţinători ai recordului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Peste 14 mii de piraţi au invadat un orăşel din Marea Britanie