Antena Meniu Search
x

Incendiu devastator la New York. Bloc de locuinţe la un pas să se prăbuşească, după ce a fost cuprins de flăcări uriaşe (VIDEO)

Peste 250 de pompieri din New York s-au luptat, mai multe ore, cu un uriaş incendiu, la ultimul etaj al unui bloc de locuinţe din Manhattan.

Vezi și

Peste 250 de pompieri din New York s-au luptat, mai multe ore, cu un uriaş incendiu, la ultimul etaj al unui bloc de locuinţe din Manhattan. Patru pompieri şi o altă persoană au fost răniţi.

Din fericire, vieţile victimelor nu sunt în pericol, au comunicat autorităţile. Clădirea cu şase etaje era construită acum aproape 100 de ani şi adăpostea câteva zeci de apartamente. Locatarii au fost, însă, evacuaţi în ordine. Flăcările au cuprins întregul etaj, iar pompierii au fost nevoiţi, în câteva rânduri, să se retragă, de teamă că întreaga clădire se va prăbuşi.

Un nor dens de fum s-a înălţat deasupra oraşului, putând fi văzut de la mari distanţe. În cele din urmă, focul a fost stins. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Incendiu devastator la New York. Bloc de locuinţe la un pas să se prăbuşească, după ce a fost cuprins de flăcări uriaşe (VIDEO)