Antena Meniu Search
x

Video Peste 6.000 de persoane au ignorat restricțiile anti-Covid şi au participat la un carnaval din Marsilia: ''Tinerii s-au săturat să stea închiși''

În jur de 6.500 de persoane au participat, duminică, la un carnaval în centrul orașului Marsilia, eveniment neautorizat din cauza pandemiei de Covid-19 și considerat drept ''iresponsabil''. Poliţiştii au fost nevoiţi să intervină pentru a dispersa petrecăreții.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 22.03.2021, 08:46

Vezi și
  • Un carnaval neautorizat a avut loc în Marsilia
  • Mii de oameni nu au respectat regulile sanitare

Mii de oameni deghizați, majoritatea tineri și fără măști, au mărșăluit duminică după-amiază, pe ritmurile muzicale, în timp ce dansau, în apropiere de La Canebière. Carnavalul a fost neautorizat şi s-a ţinut fără respectarea regulilor de distanţare, conform autorităţile locale.

"Tinerii s-au săturat să stea închiși", a ţinut să specifice un participant la carnaval. Anul trecut, acest celebru carnaval din Marsilia a fost anulat din cauza pandemiei, potrivit lepoint.fr.

Carnaval neautorizat, ţinut fără respectarea restricţiilor

"Există aproximativ 6.500 de persoane. Este un eveniment nedeclarat, pe care nu îl considerăm deloc responsabil deoarece regulile din pandemie nu sunt respectate. Efectuăm verificări, în special cu privire la purtarea măștilor, iar cei care nu o au vor fi amendați", au anunţat reprezentanţii poliţiei locale. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În jurul orei 18.30, poliția a intervenit pentru a dispersa adunarea. Spre deosebire de Nisa, Marsilia nu este afectată de noile restricții care au intrat în vigoare sâmbătă pentru cel puțin patru săptămâni. Însă se aplică restricțiile obișnuite pentru a combate răspândirea coronavirusului, inclusiv limitarea adunărilor și purtarea măștilor de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Peste 6.000 de persoane au ignorat restricțiile anti-Covid şi au participat la un carnaval din Marsilia: ''Tinerii s-au săturat să stea închiși''