Antena Meniu Search
x

Video Petrecere din SUA, transformată în masacru. Poliția nu are niciun suspect: "Nu o să ne oprim până nu te găsim. Și o să te găsim"

Weekend sângeros în Statele Unite. Doi tineri au murit şi alţi 28 au ajuns la spital, după ce a fost deschis focul la o petrecere din Baltimore, Maryland. Iar în Kansas, şapte tineri au fost împuşcaţi într-un club. Omagini şi detalii care pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 02.07.2023, 20:44

Vezi și

După miezul nopţii, panica a cuprins un bar din Wichita, Kansas. S-au auzit focuri de armă, iar tinerii s-au îmbulzit să iasă cât mai repede. Şapte au fost răniţi din cauza împuşcăturilor, iar alţi doi - în timp ce încercau să fugă. Un suspect a fost arestat. Tot după miezul nopţii, la o petrecere în Baltimore s-au auzit focuri de armă: o fată de 18 ani şi un băiat de 20 au murit şi 28 de tineri au ajuns la spital. 

Richard Worley, departamentul de poliție din Baltimore: Imediat după ora 12.30, ofiţerii au primit mai multe apeluri pentru un atac armat la numărul 800 Gretna Court. La sosirea poliţiştilor, am identificat numeroase victime cu răni în urma împuşcăturilor. 

Până în acest moment, poliţia nu are niciun suspect pentru acest atac

Brandon Scott, primarul din Baltimore: Vreau ca cei care sunt responsabili să mă audă şi să mă audă bine. Nu o să ne oprim până nu te găsim. Și o să te găsim. Până atunci, sper ca la fiecare gură de aer pe care o luaţi să vă gândiţi la vieţile pe care le-aţi luat, să vă gândiţi la vieţile pe care le-aţi afectat în seara asta. 

Primarul din Baltimore spune că nu va lăsa oraşul pradă violenţei. Au fost peste 300 de atacuri armate doar de la începutul anului, soldate cu 130 de victime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Petrecere din SUA, transformată în masacru. Poliția nu are niciun suspect: "Nu o să ne oprim până nu te găsim. Și o să te găsim"