Antena Meniu Search
x

Video Petrecere grandioasă la Palatul Buckingham în timpul vizitei oficiale a împăratului Japoniei. Ce a inclus meniul de lux

Banchet grandios la Palatul Buckingham, cu ocazia vizitei oficiale a împăratului Japoniei în Marea Britanie. Meniul a fost unul de excepţie, cu langustine şi şampanie franţuzească. În discursul său, Charles a vorbit despre prietenia cu monarhul asiatic şi a făcut glume pe seama abilităţilor sale de pescar. 

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 20:58

Toastul regelui Charles a dat startul celui mai extravagant banchet de la Palatul Buckingham. Împăratul Japoniei şi soţia sa au fost primiţi cu muzică şi aplauze. Cei doi monarhi au stat unul lângă celălalt la masă, de unde au salutat cooperarea dintre Tokyo şi Londra.

De la energie şi mediu până la lanţurile de aprovizionare şi semiconductori, de la securitate cibernetică şi aprovizionarea durabilă cu alimente pentru a apăra colaborarea industrială, guvernele noastre lucrează împreună pentru a oferi o lume stabilă pentru generaţiile viitoare.

În timp ce discuta despre prietenia cu regele Japoniei, Charles a făcut o referinţă şi la serialul animat Pokemon.

Vezi și

"Îmi pare rău că nu am avut mare noroc când am mai pescuit. Fraza din Pokemon, „trebuie să-i prind pe toţi’’ ar putea rezona cu nepoţii mei, dar pentru mine este aspiraţională", a spus regele Charles.

Invitaţii s-au bucurat de un meniu de lux

Invitaţii s-au bucurat de un meniu de lux care a inclus langustine scoțiene, calcan Cornish şi ouă de prepeliță.

Colecţia de vinuri a fost pentru toate gusturile - spumant, alb, roşu şi roze - din struguri crescuţi în podgorii din Franţa şi Marea Britanie. La desert, oaspeţii s-au răcorit cu şerbet de piersici învelit în îngheţată. Specialităţile au fost servite într-o veselă cu însemnul casei regale şi tacâmuri suflate cu aur.

Seara a marcat şi o premieră. Regina Camila a purtat pentru prima dată noul Ordin de Familie al regelui – pictat pe plastic în loc de fildeș. Piesa tradiţională, care datează din secolul al 19-lea, prezintă, în mod normal, un portret al monarhului înconjurat de diamante și suspendat de o bucată de mătase. Alături de cel al lui Charles, Camila a purtat şi ordinul dăruit ei de Regina Elisabeta.

De la eveniment au lipsit, însă, Prinţesa Kate, care îşi continuă tratanmentul pentru cancer şi Prinţesa Anne, care a suferit, zilele trecute, un accident de călărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Stiri externe » Petrecere grandioasă la Palatul Buckingham în timpul vizitei oficiale a împăratului Japoniei. Ce a inclus meniul de lux