Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Petreceri de stradă în Italia, în primul weekend după ieșirea din carantină

În primul weekend de libertate după carantină, italienii au petrecut în stradă până la primele ore ale dimineţii. Cele mai mari petreceri au fost în Napoli şi Verona. După o noapte de petrecere, dimineaţa, mulţi s-au grăbit spre plaje, chiar dacă ele nu sunt oficial deschise sau amenajate, nu sunt umbrele şi nici şezlonguri. Oamenii au stat pe prosoape şi au păstrat distanţa.

de Redactia Observator

la 25.05.2020 , 01:36

  • Ziua, italienii au fost în număr mare și pe plaje.
  • Plaje aglomerate și în SUA.

În primul weekend de libertate după carantină, italienii au petrecut în stradă până la primele ore ale dimineţii. Cele mai mari petreceri au fost în Napoli şi Verona. 

”În sfârşit, după 60 de zile ne reîntoarcem la viaţă. Libertate, Torino! Asta e viaţa”, exclamă un localnic.

După o noapte de petrecere, dimineaţa, mulţi s-au grăbit spre plaje, chiar dacă ele nu sunt oficial deschise sau amenajate, nu sunt umbrele şi nici şezlonguri. Oamenii au stat pe prosoape şi au păstrat distanţa.   

Vezi și

”A fost foarte ciudat, să aşteptăm ziua în care să putem veni la mare, când, evident, în mod normal, ai fi putut veni oricând. Suntem toţi puţin îngrijoraţi, dar cred că dacă respectăm distanţarea socială va fi în regulă”, declară un localnic din Rimini.

Şi peste Ocean plajele s-au umplut până la refuz. Americanii sărbătoresc în acest weekend, Memorial Day, zi dedicată eroilor căzuţi pe frontul de luptă. Aşa că după săptpmâni de izolare, milioane de oameni au ieşit să petreacă în aer liber.  

”Este absolut fabulos. Se pare că America se redeschide, sunt, practic, mii de oameni aici pe plajă şi mă bucur să văd că toţii se descurcă bine să păstreze distanţa”, declară un american.

Plajele pline le dau fiori medicilor, chiar dacă mai multe studii au stabilit că riscul transmiterii virusului în aer liber este unul scăzut. Ei ne îndeamnă să respectăm regulile de distnaţare socială şi pe plaje sau în parc, dacă nu vrem ca un al doilea val epidemic să ne strice vacanţa de vară. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Petreceri de stradă în Italia, în primul weekend după ieșirea din carantină