Antena Meniu Search
x

Pilotul unei curse United Airlines a suferit un atac de cord în timp ce pilota un avion

Imaginaţi-vă că sunteţi în avion, la 12 mii de metri în aer şi cineva cheamă un medic în cabina pilotului. Apoi aceeaşi persoană întreabă dacă la bord există cineva care ştie să piloteze.

Vezi și

150 de oameni au trecut prin clipe de groază după ce pilotul a leşinat în cabină. Din fericire, totul s-a terminat cu bine. Între pasageri, cineva ştia exact ce are de făcut.

30 decembrie. Cursa United Airlines cu 150 de oameni la bord. Aeronava decolase de 20 de minute şi totul părea că decurge normal. Un anunţ a tulburat însă liniştea tuturor.

A fost făcut un anunţ din cabina pilotului că este nevoie de un cadru medical.

Când femeia a intrat în cabină, pilotul era aproape leşinat, în timp ce ajutorul lui se chinuia să îl susţină. În faţa situaţiei aproape disperate, femeia nu s-a pierdut cu firea. Viaţa nu a unui singur om, ci a 150 era în mâinile ei.

"Îi era rău, bolborosea, era incoerent. M-am întors spre copilot şi l-am întrebat. "Ştii cum să pilotezi avionul?" Şi a răspuns "Da!"", povesteşte Linda.

După simptome, bărbatul fie suferea un atac de cord, fie un cheag de sânge ajunsese la creier. Cert este că nu mai putea pilota.

Mai mult, trebuia să ajungă cât mai repede la spital. Deşi ar fi avut nevoie de ajutor pentru o manevră atât de riscantă, copilotul a forţat o aterizare de urgenţă. Şi a reuşit-o.

Pilotul a fost preluat de o echipă a serviciilor de urgenţă şi este, acum, în viaţă. Se reface după intervenţia chirurgicală suferită

Linda este văzută acum ca un erou. Femeia spune însă că nu a făcut decât să îşi facă job-ul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Pilotul unei curse United Airlines a suferit un atac de cord în timp ce pilota un avion