O pisică, copilotul unui taximetrist din Ucraina. Felina are şi pagină de Instagram

De Redactia Observator.
Publicat: 15.11.2019, 16:47.
Actualizat: 15.11.2019, 17:05

Un taximetrist din Ucraina poate spune că a descoperit reţeta succesului. Bărbatul are un copilot care îi aduce un număr din ce în ce mai mare de clienţi. Plus că a devenit celebru pe Instagram.

Un taximetrist din Ucraina poate spune că a descoperit reţeta succesului. Bărbatul are un copilot care îi aduce un număr din ce în ce mai mare de clienţi. Plus că a devenit celebru pe Instagram.

Motanul Tea îşi ia meseria de copilot în serios. Salută clienţii, toarce şi asigură disciplina în maşină. Uneori, iese chiar pe capota maşinii pentru a se asigura că nu se apropie niciun pericol.

Oleksandr Zigulya, şofer de taxi: Când un pasager intră în maşină, trebuie să îl avertizez. Tea este de obicei calm, dar uneori, ne demonstrează că el este şeful aici. "Sunt un zeu aici, aşa că staţi cuminţi şi faceţi linişte!"

Motanul a apărut în viaţa taximetristului când se aştepta mai puţin. Şoferul a mers să-şi repare maşina la un service, iar când îşi aştepta rândul, pisoiul s-a gudurat pe lângă el.

L-a luat în braţe şi de atunci sunt de nedespărţit. Aşa că s-a gândit să-l ia pe Tea şi la locul de muncă.

Oleksandr Zigulya, şofer de taxi: Am crezut că o pătură, o pisică şi un ceai lipseau şi am vrut să creez o atmosferă confortabilă. M-am hotărât să fiu un şofer de taxi unic şi să lucrez cu o pisică.

Conceptul inedit are din ce în ce mai mult succes, iar Tea a devenit un magnet pentru clienţi.

Mykhaylyna Marchuk, pasageră: Motanul este foarte drăguţ. Nici măcar nu mi-a rupt dresurile. Este într-adevăr adorabil. Este foarte prietenos. Îmi doresc să fie mai mulţi şoferi de taxi ca acesta.

Motanul şi-a făcut deja o mulţime de prieteni. Iar pentru a păstra legătura cu ei, şi-a deschis un cont de Insragram. Acolo, peste 4.000 de oameni îi urmăresc aventurile în trafic.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.