Antena Meniu Search
x

Un pitbull i-a salvat viaţa stăpânei sale, după ce un bărbat a intrat în casă şi a încercat să o omoare în somn

O femeie de 60 de ani a scăpat cu viaţă datorită câinelui său, un pitbull, după ce un bărbat ar fi intrat în casă şi ar fi încercat să o ştranguleze în timp ce se odihnea.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.08.2020, 16:14

Câine din rasa pitbull
Un pitbull şi-a salvat stăpâna de la moarte - iStock | Getty Images
  • Câinele a reuşit să îl pună pe fugă pe atacator.
  • Femeia de 60 de ani s-a ascuns în baie şi a sunat la poliţie.

Susan Bandera, în vârstă de 60 de ani, s-ar trezit în momentul în care a simţit că cineva a intrat în casă.

Era ora 4 dimineaţa Peni Naiserelagi, în vârstă de 34 de ani, ar fi încercat să o ştranguleze pe femeie în timp ce dormea. Incidentul a avut loc în casa ei din Parramatta, nord-vestul oraşului Sydney.

Imediat patrupedul, un câine din rasa pitbull, a sărit să îşi apere stăpâna. Speriat, atacatorul însuşi a fugit, timp în care Susan Bandera s-a ascuns în baie şi a sunat imediat la poliţie.

Ofiţerii l-au arestat pe Naiserelagi a doua zi, după ce l-au găsit nu departe de locul faptei. În plus, surse din anchetă au dezvăluit că victima şi atacatorul se cunoşteau destul de bine.

Potrivit Daily Mail, bărbatul a fost acuzat de intrare prin efracţie, dar şi agresiune şi tentativă de omor şi riscă ani buni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un pitbull i-a salvat viaţa stăpânei sale, după ce un bărbat a intrat în casă şi a încercat să o omoare în somn