Antena Meniu Search
x

Dezastru provocat de ploile torenţiale într-o localitate din Spania

Ploile torenţiale au făcut ravagii într-o localitate din Spania! Orăşelul cu 3 mii de locuitori a fost devastat de ape. Pe unele străzi, acestea au ajuns la un metru adâncime. Şi numai norocul a făcut ca nimeni să nu-şi piardă viaţa.

Vezi și

Ploile torenţiale au făcut ravagii într-o localitate din Spania! Orăşelul cu 3 mii de locuitori a fost devastat de ape. Pe unele străzi, acestea au ajuns la un metru adâncime. Şi numai norocul a făcut ca nimeni să nu-şi piardă viaţa. Localnicii solicita acum autorităţilor să ia măsuri pentru prevenirea unor asemenea dezastre. Iar ca să le convingă de faptul că sunt obligatorii, au postat pe Internet imagini incredibile care le înfăţişează lupta cu inundaţiile. 

Ploile au facut dezastru în localitatea SEBOYA. 

Localnicii spun ca râul care trece prin sat iese din matcă după orice furtună mai puternică, insa acum viitura a luat proporţii nemaivăzute de mulţi ani. Cel puţin 15 vehicule au fost luate de ape. O femeie surprinsă de torent a reuşit să se salveze in ultima clipa. S-a tinut de grilajul unei ferestre până ce apele s-au retras.

Din fericire, nimeni nu a fost răni, dar pagubele sunt uriaşe. După dezastru, unii localnici nici nu puteau intra în case deoarece accesul era blocat de munţi de noroi şi resturi. Aproape o sută de oameni, poliţişti, pompieri şi conducători de utilaje de construcţie, au venit din alte localităţi pentru a ajuta la curăţenie. Primarul satului cere acum autorităţilor aprobarea de a executa, din fonduri proprii, lucrările de amenajare care să prevină noi inundaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Dezastru provocat de ploile torenţiale într-o localitate din Spania