Antena Meniu Search
x

Un nou pod s-a prăbuşit în Italia, pe șoseaua care leagă Cagliari de Capoterra

Un nou pod s-a prăbuşit în Italia după tragedia din luna august din Genova în care şi-au pierdut viaţa 43 de oameni. Podul Scafe de pe soseaua care leagă Cagliari de Capoterra s-a prăbusit din cauza furtunii extrem de violente care a lovit Insula Sardinia şi sudul ţării în ultimele zile.

Vezi și

Un nou pod s-a prăbuşit în Italia după tragedia din luna august din Genova în care şi-au pierdut viaţa 43 de oameni. Podul Scafe de pe șoseaua care leagă Cagliari de Capoterra s-a prăbusit din cauza furtunii extrem de violente care a lovit Insula Sardinia şi sudul ţării în ultimele zile.

În imaginile filmate din elicopter de echipajele de intervenţie se vede cum drumul a fost pur şi simplu tăiat în două. Din fericire nu există victime, pentru că traficul în zona respectivă fusese închis cu câteva ore înainte, după ce fusese semnalat pericolul.

În regiune există mai multe avertismente de cod roşu şi portocaliu de vreme rea şi pentru ziua de astăzi, iar multe dintre oraşe au decis să închidă şcolile şi alte instituţii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un nou pod s-a prăbuşit în Italia, pe șoseaua care leagă Cagliari de Capoterra