Antena Meniu Search
x

Polițiști dați în judecată de dansatoarele dintr-un club de striptease

O razie într-un club se striptease din Statele Unite s-a lăsat cu procese pe bandă rulantă. Dansatoarele dau în judecată Poliţia şi Primăria pentru că oamenii legii le-au fotografiat fără acordul lor.

Vezi și

 Poliţiştii le promiseseră că le fotografiază doar feţele, dar nu s-au ţinut de cuvânt, se plâng fetele. Şi spun că se simt.înjosite.

Dansează la bară sau se unduiesc în faţa clienţilor, îmbrăcate în ţinute care abia dacă le acoperă formele. Sunt obişnuite să fie privite şi analizate în detaliu, din cap până în picioare.

Dar nu de poliţişti! Iar o şedinţă foto cu Poliţia a fost prea mult pentru cele 25 de angajate ale unui club de striptease din San Diego.

Oamenii legii organizaseră o razie ca să verifice autorizaţiile clubului şi permisele de muncă ale fetelor. Le-au luat de pe scenă, le-au înghesuit într-o cameră şi le-au luat la verificat.

Nemulţumite, dansatoarele au protestat. Dar poliţiştii n-au avut urechi pentru plângerile lor. Nici pentru dorinţa lor de a fi fotografiate doar de la umeri în sus.

Revoltate, dansatoarele au pornit contraatacul. Au dat în judecată Poliţia şi primăria din San Diego. Dansatoarele cer despăgubiri în valoare de 10 mii de dolari pentru că li s-au încălcat drepturile. Au fost reţinute fără acordul lor şi obligate să pozeze.

Iar un anunţ scris de mână şi lipit în vestiarul clubului le anunţă pe toate victimele să se solidarizeze şi să se alăture procesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Polițiști dați în judecată de dansatoarele dintr-un club de striptease