Antena Meniu Search
x

Poliţia din Toronto a împuşcat un bărbat, în apropierea unei şcoli. Suspectul avea o armă în mână

Poliția din Toronto a împușcat și rănit un bărbat care mergea pe o stradă cu o armă într-un cartier al orașului, iar cinci școli din apropiere au fost plasate în stare de izolare, au anunțat joi autoritățile, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 26.05.2022, 21:52

Poliţia din Toronto a împuşcat un bărbat, în apropierea unei şcoli. Suspectul avea o armă în mână
- Profimedia

Nu există o amenințare mai amplă la adresa siguranței publice, a precizat poliția din Toronto pe Twitter. Suspectul, a cărui stare nu a fost clarificată imediat, a fost descris ca fiind un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani, a precizat poliția, potrivit Reuters. Incidentul a avut loc în Port Union, o zonă rezidențială situată la nord de centrul orașului Toronto.

Trei dintre școli au rămas închise, în timp ce alte două au fost declarate „în așteptare și în siguranță" din cauza activității poliției în curs de desfășurare în zonă, a precizat Consiliul Școlar al Districtului Toronto. „Hold and secure" este un răspuns al școlii la un incident care are loc în apropiere, dar nu pe proprietatea campusului, potrivit CBC. Ziua continuă în mod normal în școală, dar ușile exterioare sunt blocate și oamenii nu pot intra sau ieși.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Poliţia din Toronto a împuşcat un bărbat, în apropierea unei şcoli. Suspectul avea o armă în mână