Antena Meniu Search
x

Poliţia e în alertă! N-au bani de CANNABIS şi fură hortensie pentru a o fuma

Poliţia din nordul Franţei e în stare de alergă după ce, în câteva zile, mai multe sate au fost prădate de hoţi! Nu au furat bunuri materiale, ci au mers în parcuri şi grădini şi au "chelit" toate hortensiile!

Forţele de ordine cred că hoţii fură aceste hortensii ornamentale pentru a le fuma, fiind o alternativă ieftină a cannabisului. 

Prima dată, furturile au început în micuţul sat Hucqueliers, din apropierea oraşului Boulougne. Hoţii au furat toate petalele de hortensie, astfel că localnicii au anunţat poliţia. 

Forţele de ordine nu au vrut să înceapă o investigaţie, dar în doar câteva zile au primit apeluri de la alte patru sate învecinate, oamenii reclamând acelaşi lucru: le fuseseră furate toate hortensiile! 

Un farmacist local, Maurice Dumez, a spus că: "Atunci când frunzele de hortensie se usucă şi se amestecă tutun, pot fi fumate pentru a produce un efect similar cu cel provocat de cannabis!"

"Criza economică aduce noi probleme. Oamenii încearcă produsele naturale deoarece cele sintetice sunt mai scumpe. Dacă aceste furturi sunt legate de consumul de droguri, atunci e acelaşi tip de val ca acela al ciupercilor halucinogene colectate în sălbăticie", a spujs Frederic Evrard, purtătorul de cuvând al Jandarmeriei. 

Experţii medicali au avertizat că fumatul florilor de hortensie poate provoca probleme respiratorii şi poate produce acid cianhidric, o otravă mortală!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Poliţia e în alertă! N-au bani de CANNABIS şi fură hortensie pentru a o fuma