Antena Meniu Search
x

Video emoţionant: un grup de poliţişti îşi ia rămas bun de la un câine-ofiţer, bolnav în fază terminală

O scenă emoţionantă a fost filmată la o secţie de poliţie din statul american Arkansas. Cu ochii în lacrimi, poliţiştii şi-au luat rămas bun de la câinele lor.

Poliţiştii unei secţii din Arkansas au organizat o ceremonie emoţionantă de rămas bun de la un câine ofiţer, bolnav în fază terminală - Youtube

O scenă emoţionantă a fost filmată la o secţie de poliţie din statul american Arkansas. Cu ochii în lacrimi, poliţiştii şi-au luat rămas bun de la câinele lor, bolnav de cancer în fază terminală.

Pajti a devenit în 2013 colegul canin al poliţiştilor unei secţii din districtul Lonoke, în centrul statului Arkansas. Câinele poliţist i-a însoţit în sute de misiuni.

Acum câteva luni însă, a fost diagnosticat Osteosarcom, o formă de cancer la oase. Boala a avansat rapid, iar medicul veterinar a recomandat eutanasierea câinelui poliţist.

Pentru partenerul său de misiuni, ajutorul de şerif Brooks Grabill a fost o veste teribilă. Dar a ales să urmeze sfatul veterinarului, pentru a-i opri suferinţa câinelui poliţist.

La secţie a fost organizată o ceremonie. Fiecare poliţist a venit să-şi ia rămas bun, iar mulţi nu şi-au ascuns lacrimile. Emoţionanta scenă a fost filmată de televiziunile locale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pajti a fost condus la cabinetul veterinarului de un convoi de 30 de maşini de poliţie. Iar pe drum, ceilalţi poliţişti şi pompieri din oraş au oprit, ca să salute.

Potrivit presei americane, un câine poliţist costă 8 mii de dolari. Pentru că secţia de poliţie nu avea fonduri, Pajti a fost adus şi antrenat cu ajutorul donaţiilor localnicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Video emoţionant: un grup de poliţişti îşi ia rămas bun de la un câine-ofiţer, bolnav în fază terminală