Antena Meniu Search
x

La o verificare de rutină, polițiștii au dat peste un criminal care tocmai încerca să scape de cadavru, în SUA (Video)

Poliția din New York a arestat un bărbat în vârstă de 52 de ani, Philip M. Farren, pentru omor și ucidere din culpă, după ce l-au prins în flagrant încercând să scape de un cadavru.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.04.2020, 21:06

Polițiștii au prins în flagrant un criminal care încerca să scape de un cadavru - Profimedia
  • Bărbatul a declarat inițial că nu știe nimic
  • Victima era chiar soția lui

Polițiștii au mers într-o verificare de rutină pe Holdridge Road, Allen, după ce au primit un apel de la o persoană, care îi ruga să verifice în ce stare se află vecina sa, pe care nu o mai văzuse de mult timp.

Trupele au ajuns la domiciliul persoanei respective și l-au întrebat Farren dacă știe ceva despre soția sa, iar acesta a declarat că persoana în cauză a părăsit zona.

Polițiștii au contactat apelantul inițial, cel care a făcut plângerea și acesta le-a oferit informații suplimentare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii au demarat cercetările în cazul persoanei pe care au găsit-o la domiciliul persoanei reclamate dispărute și s-au întors la adresă, găsindu-l pe Farren în plin proces de dezmembrare a unui cadavru. Farren și-ar fi împușcat victima, bărbatul mărturisind ulterior. Rămășițele umane au fost preluate de polițiști și transportate la cabinetul de medicină legală pentru stabilirea cauzei decesului și identificarea victimei, informează breaking911.com.

Criminalul a fost depus în închisoarea din Allegany.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » La o verificare de rutină, polițiștii au dat peste un criminal care tocmai încerca să scape de cadavru, în SUA (Video)