Antena Meniu Search
x

Polițiștii au făcut de râs un camionagiu, când au văzut cum arată cabina TIR-ului: "Biroul organizat al unui șofer de top"

Polițiștii au făcut de râs un camionagiu, când au văzut cum arată cabina TIR-ului: "Biroul organizat al unui șofer de top", au scris ei lângă fotografiile publicate pe contul oficial al Poliției.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 08.06.2020, 13:42

  • Cabina TIR-ului arăta ca un tomberon.
  • Vizibilitatea șoferului era redusă de tot ce strânsese și aruncase în cabină.

Agenții din Hants Road Police, o unitate a poliției din Hampshire & Isle of Wight, au publicat pe Twitter două fotografii, pentru a-l face de râs pe un șofer de TIR care a fost oprit la un control de rutină, pe o autostradă din Marea Britanie.

Cabina camionului arăta ca un tomberon de gunoi și polițiștii au constatat că șoferul nu avea vizibilitate și ar fi putut produce în orice moment un accident.

"Este acesta biroul disciplinat și organizat al unui șofer de camion profesionist de top? Nu. Este un câmp vizual blocat care poate duce la ascunderea și uciderea unui pieton sau unui biciclist.", au scris polițiștii pe rețeaua de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Polițiștii au făcut de râs un camionagiu, când au văzut cum arată cabina TIR-ului: "Biroul organizat al unui șofer de top"