Antena Meniu Search
x

Poluarea pune stăpânire pe China! Agenţiile de turism vor să atragă vizitatori cu asigurările de smog

Agenţiile de turism din China au scos asigurările de poluare după ce tot mai mulţi turişti evită vizitele în această ţară din cauza smogului

Concentraţia de particule fine (PM) a atins 602,5 micrograme pe metru cub în China, în condiţiile în care nivelul recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru ca aerul să nu afecteze populaţia este de 25 micrograme pe metru cub!

În aceste condiţii, turismul din China are de suferit. Tot mai mulţi turişti renunţă la pachetele lor pentru o vizită în ţara cea mai poluată din lume. 

Pentru a încuraja oamenii să viziteze China, agenţiile de turism au scos asigurările de poluare pentru oraşele Beijing, Xian, Harbin, Chengdu şi Guangzhou, cele mai afectate de smog. 

Cei care petrec mai mult de două zile în zonele poluate masiv, pot primi îngrijiri medicale gratuit. 

Asigurările variază între 1,6 dolari şi 8 dolari, bani cu care turiştii ar putea mai degrabă să-şi achiziţioneze o mască specială care îi ajută să nu inhaleze aerul otrăvitor din China. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Poluarea pune stăpânire pe China! Agenţiile de turism vor să atragă vizitatori cu asigurările de smog