Antena Meniu Search
x

Porumbel acuzat de spionaj pentru China, eliberat după 8 luni de captivitate în India. De unde venea de fapt pasărea

Un porumbel a fost ținut opt luni în captivitate în India deoarece a fost suspectat de activități de spionaj pentru China, potrivit The Guardian.

de Redactia Observator

la 02.02.2024, 10:43

De unde venea de fapt pasărea - Profimedia (scop ilustrativ)

Porumbelul a fost găsit în luna mai trecută transportând un mesaj despre care s-a spus că ar fi conținut caractere chinezești. Pasărea a fost capturată în apropierea unui port din Mumbai, cu două inele legate la picioare.

Polițiștii au bănuit că porumbelul a fost implicat în activități de spionaj și l-au trimis la spitalul pentru animale Bai Sakarbai Dinshaw Petit din Mumbai.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele din urmă, s-a aflat că porumbelul era o pasăre de curse în ape deschise din Taiwan, care a ajuns din greșeală în India. Press Trust of India a anunțat că în final porumbelul a fost eliberat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Porumbel acuzat de spionaj pentru China, eliberat după 8 luni de captivitate în India. De unde venea de fapt pasărea