Antena Meniu Search
x

Povestea CUTREMURĂTOARE a OMULUI-COPAC! A ajuns aşa din cauza unui accident banal

Drama lui Dede Koswara în vârtă de 39 de ani a făcut înconjorul lumii. Bărbatul locuieşte în Indonezia şi suferă de o boală de piele extrem de rară.

la 07.08.2014, 12:58

Drama lui Dede Koswara în vârtă de 39 de ani a făcut înconjorul lumii. Bărbatul locuieşte în Indonezia şi suferă de o boală de piele extrem de rară. Aceasta este cauzată de HPV (virusul papilom uman ) şi se manifestă printr-o infecţie comună dar care adaugată unei deficienţe rare a sistemului imunitar, îi produce nişte formaţiuni epidermale foarte asemănătoare scoarţei unui copac.

Astfel, bărbatul a fost supus la 9 intervenţii chirurgicale încă nu se poate spune dacă este vreo soluţie în eradicarea bolii lui. Nu este singurul caz de acest fel. Ultima sa operaţie a avut loc in luna ianuarie a acestui an.

O echipă de nu mai puţin de şapte medici chirurgi a lucrat timp de patru ore pentru a-i îndepărta lui Dede o parte din excrescenţele de pe mâini şi picioare, astfel încât acesta să fie capabil să se hrănească şi să meargă fără ajutor.

"Boala lui Dede Koswara este incurabilă la ora actuală. Din acest motiv el are nevoie de operaţii pentru îndepărtarea excrescenţelor, la fiecare trei-patru luni, pentru că aceste formaţiuni cresc continuu ori de câte ori le tăiem. Până în prezent am extirpat o cantitate de 13,2 kilograme de excrescenţă", declara dr. Rachmatdinata, director la spitalului Hasan Sadikin din orasul Bandung, Insula Java. Dede a fost infestat cu virusul papilom uman încă din adolescenţă când s-a tăiat accidental la genunchi cu un topor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Povestea CUTREMURĂTOARE a OMULUI-COPAC! A ajuns aşa din cauza unui accident banal

Breaking news

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută...

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută de DNA