Antena Meniu Search
x

Povestea emoționantă de dragoste a Andreei și a lui Andrei - cei doi români răniți în atentatul din Londra, spusă de presa britanică

Dailymail a publicat un emoționant articol în care dezvăluie povestea de dragoste a cuplului Andreea Cristea și Andrei Burnaz. ”Nu o va lăsa acolo”, a dezvăluit, cu convingere, ziarului britanic, mama tânărului.

Dailymail a publicat un emoționant articol în care dezvăluie povestea de dragoste a cuplului Andreea Cristea și Andrei Burnaz. ”Nu o va lăsa acolo”, a dezvăluit, cu convingere, ziarului britanic, mama tânărului.

Apropiații au declarat, pentru Dailymail, că Andrei și Andreea sunt profund îndrăgostiți și că formează un cuplu perfect. Cei doi sunt împreună de un an. El e inginer, ea arhitectă. Amândoi munceau foarte mult și renovau un apartament în Constanța, pentru a se muta împreună.

GALERIE FOTO: Andrei și Andreea, cei doi români răniți în atentatul de la Westminster

Călătoria la Londra nu era destinată doar aniversării zilei de naștere a lui Andrei. Tânărul urma să o ceară în căsătorie pe Andreea. Însă, cu o zi înainte de emoționantul moment, în timp ce se aflau pe Podul Westminster, planurile le-au fost spulberate de teroristul care a intrat în ei cu mașina.

Când s-a ridicat, rănit la picior, Andrei nu și-a mai găsit iubita, care, cu doar câteva secunde înainte, îi era alături. A început să o strige, nu avea habar că, la 7 metri sub el, tânăra plutea cu fața în jos în Tamisa, fiind aruncată de izbitura mașinii teroristului.

”L-am sunat de îndată ce am văzut la știri ce se întâmplă”, a spus, pentru Dailymail, Violeta, mama lui Andrei Burnaz. ”Era încă pe pod, striga întruna că nu o găsește pe Andreea, că nu știe unde se află.”

Acum două zile, Andrei a avut ocazia de a-și vizita iubita, care e în spital, în stare gravă. A fost operată la cap pentru îndepărtarea unui cheag de sânge și are, de asemenea, plămânii afectați. Medicii britanici sunt însă optimiști.

”Nu o va lăsa acolo și e normal! Andreea e o persoană extraordinară și ne rugăm pentru amândoi”, a mai spus Violeta Burnaz.

Un prieten al lui Andrei mărturisește că tânărul se simte distrus pentru tot ce s-a întâmplat.

Ca și el, Andreea e din Constanța. Tatăl ei, care a fost chirurg, a murit când era copilă. Fata a crescut alături de mama sa, și de sora Magda, care acum s-a mutat în București, spune Dailymail. Potrivit ziarului britanic, a doua zi după ce au aflat de atentat, vecinii s-au dus la biserică, pentru a se ruga pentru ea.

”Îl vedem des pe Andrei, e un băiat extraordinar. Ei sunt foarte îndrăgostiți și fericiți, se potrivesc! El trebuie să fie foarte îngrijorat și suferă mult! Am aprins, împreună cu ceilalți vecini, lumânări la biserică și ne-am rugat pentru ei”, a declarat Ion Sârbu, un pensionar de 70 de ani care spune că se simte ca și cum ar fi unchiul Andreei.

”Nu pot explica ce am simțit când am văzut la știri! Erau doar un cuplu normal, iar șansele de a li se întâmpla asta erau de una la un milion! Amândoi sunt tineri, liberi și se descurcau foarte bine în carieră. Andreea e o fată minunată și era într-o formă fizică foarte bună”, a dezvăluit Florin Răzvan Macoci, un prieten al cuplului, care e și antrenor de fitness.

În urma tragediei, mama și sora Andreei au plecat, se pare, la Londra, pentru a fi alături de ea.

Sursa: Dailymail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Povestea emoționantă de dragoste a Andreei și a lui Andrei - cei doi români răniți în atentatul din Londra, spusă de presa britanică