Antena Meniu Search
x

Preotul gay englez care a rămas fără casă după mariajul cu un român şi-a găsit un nou iubit. Acesta are 22 de ani şi e tot din România

Preotul gay englez care a rămas fără casă după mariajul cu un român şi-a găsit un nou iubit. Acesta are 22 de ani şi e tot din România.

Preotul gay englez care a rămas fără casă după mariajul cu un român şi-a găsit un nou iubit. Acesta are 22 de ani şi e tot din România

Preotul gay englez care a rămas fără casă după mariajul cu un român şi-a găsit un nou iubit. Acesta are 22 de ani şi e tot din România. Chiar fostul vicar a dezvăluit că trăieşte o nouă poveste de dragoste şi speră că în curând va fi împreună cu tânărul român.

Philip Clements, care are 79 de ani, s-a căsătorit în aprilie 2017 cu Florin Marin, 24 de ani, după ce se cunoscuse cu acesta pe un site de dating, în 2015. Fostul vicar şi-a vândut cu 215.000 de lire sterline casa din Anglia şi a cumpărat un apartament la Bucureşti, unde s-a mutat cu tânărul român, după ce s-au căsătorit.

Relaţia lor s-a termina tînsă abrupt după ce preotul a trecut proprietatea din bucureşti pe numele lui Florin Marin. Bătrânul s-a întors în Anglia şi a locuit la diverşi prieteni. Acum spune, conform Telegraph, că a găsit o nouă iubire, un tânăr student român la biologie în vârstă de 22 de ani.

"Sunt optimist că există un viitor dincolo de această situaţie teribilă, devastatoare. Am alături de mine, biserica şi familia. Am această nouă relaţie şi din fericire el va veni aici şi vom fi împreună.", a declarat Clements. A mai dezvăluit că l-a cunoscut pe noul iubit tot online, acesta contactându-l pentru a-şi exprima regretul că s-a despărţit de Florin Marin.

Noul iubit al preotului e din Iaşi şi în vară va termina facultatea, urmând să plece în Anglia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Preotul gay englez care a rămas fără casă după mariajul cu un român şi-a găsit un nou iubit. Acesta are 22 de ani şi e tot din România