Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRI INCENDIARE, făcute imediat după avizarea BREXIT! Palatul Regal are un PLAN SECRET în cazul morţii Reginei

Regina Elisabeta a II-a, a cărei domnie a cuprins mandate a nu mai puţin de 12 președinți americani, împlinește anul acesta 91 de ani şi, potrivit presei din Regat, echipa suveranei a planificat deja ce se va întâmpla imediat ce regina va muri. 

Regina Elisabeta a II-a, a cărei domnie a cuprins mandate a nu mai puţin de 12 președinți americani, împlinește anul acesta 91 de ani şi, potrivit presei din Regat, echipa suveranei a planificat deja ce se va întâmpla imediat ce regina va muri. 

În mod straniu, o amplă analiză, care descrie procedura după moartea reginei Elisabeta, a fost publicată de The Guardian, imediat după ce suverana a îndeplinit actul formal al avizării legii prin care guvernul Marii Britanii a fost abilitat să declanșeze Articolul 50 al Tratatului de la Lisabona și să negocieze condițiile Brexit-ului.

Amplul articolul, denumit "Operation London Bridge: the secret plan for the days after the Queen's death", analizează planurile prin care va fi gestionată perioada imediat următoare încetării celei mai lungi domnii din istoria Marii Britanii.

Analiza conţine date mai puţin cunoscute, ba chiar dezvăluiri. De exemplu, decesul monarhului este transmis primilor oameni ai statului prin intermediul unui cod secret. 

În cazul morții regelui George al VI-lea, codul a fost "Hyde Park Corner". 

Potrivit The Guardian, cuvintele cod care vor fi folosite pentru a anunța moartea reginei Elisabeta vor fi "London Bridge is down".

Primul oficial care va transmite vestea decesului este Sir Christopher Geidt, secretar privat al reginei, fost diplomat. Primul ministru va primi imediat codul "London Bridge is down", iar protocolul prevede ca, indiferent de oră, aceasta trebuie să se întâmple imediat, chiar dacă asta ar însemna ca premierul să fie trezit din somn.

Următoarea mișcare va fi informarea celor 15 guverne din afara Regatului Unit, unde regina este șeful statului, precum și a celor 35 de state ale Commonwealth-ului unde regina a fost un lider simbolic după 1945; difuzarea mesajului codificat se va face prin The Foreign Office Global Response Centre. 

Apoi, vestea va fi transmisă către Asociația Presei.

"The Guardian" apreciază că vestea morții Reginei va domina titlurile timp de zile și luni, multe publicații și televiziuni având deja stocate nenumărate articole, reportaje și documentare pe care să le difuzeze. 

De exemplu, scrie Guardian, celebra revistă "Times" a adunat la oara actuală materiale publicistice care ar putea acoperi 11 ediții. Interesantă este dezvăluirea că posturile de televiziune ITN și Sky News au repetat anunțarea morții reginei, referindu-se la ea cu pseudonimul "doamna Robinson" și au semnat contracte cu diverși experți pentru a vorbi exclusiv pe canalele lor.

BBC va activa "sistemul de transport de radio alertă", o alarmă din epoca războiului rece proiectată pentru a se activa în caz de urgență națională.

Elisabeta a II-a (Elizabeth Alexandra Mary) este regina a șaisprezece state suverane, numite Commonwealth. A urcat pe tron la 6 februarie 1952 şi este cel mai longeviv monarh din lume.

În istoria Marii Britanii are cea mai lungă domnie, depășind-o pe regina Victoria la 9 septembrie 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » DEZVĂLUIRI INCENDIARE, făcute imediat după avizarea BREXIT! Palatul Regal are un PLAN SECRET în cazul morţii Reginei