Antena Meniu Search
x

Presa de stat rusă acuză că românii activează în Odessa, sub comanda NATO. Ambasada Rusiei, reacţie dură: "Se pare că cineva nu a învăţat din istorie"

Ruşii ne implică în războiul din Ucraina. La nivel informaţional şi propagandistic. Presa de stat rusească a lansat în această dimineaţă, 15 aprilie, scenariul conform căruia o echipă de români lucrează la Odessa, în sprijinul armatei ucrainene.

de Redactia Observator

la 15.04.2022, 22:30

Presa de stat rusă acuză că românii activează în Odessa, sub comanda NATO. Ambasada Rusiei, reacţie dură: "Se pare că cineva nu a învăţat din istorie"
- Captura Twitter

RIA Novosti, agenţie rusă de stat, a publicat un articol în care se speculează că un grup secret de monitorizare al NATO, din care fac parte şi oficiali ai unei companii militare private româneşti, a început să lucreze în Odessa. Potrivit RIA Novosti, grupul NATO şi-a început misiunea din Odessa la începutul lunii aprilie.

Articolul presei ruse a fost preluat şi de Ambasada Rusiei din Africa de Sud. "Aşadar, românii ajută regimul nazist kievean instalat la Odessa, la fel cum forţele armate ale României au ajutat forţele germane să ocupe Odessa în 1943. Se pare că cineva nu a învăţat din istorie", se arată în postarea Ambasadei Rusiei care este însotiţă şi de imagini din Al Doilea Război Mondial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Presa de stat rusă acuză că românii activează în Odessa, sub comanda NATO. Ambasada Rusiei, reacţie dură: "Se pare că cineva nu a învăţat din istorie"