Antena Meniu Search
x

Preşedintele american l-a primit pe prinţul Harry în Biroul Oval al Casei Albe

Două dintre cele mai charismatice personalităţi din lume au purtat o discuţie amicală în Biroul Oval al Casei Albe. Prinţul Harry a fost invitatul preşedintelui Barack Obama. Liderul american i-a mulţumit prinţului pentru implicarea activă în Afganistan, unde a luptat alături de trupele aliate

Vezi și

Două dintre cele mai charismatice personalităţi din lume au purtat o discuţie amicală în Biroul Oval al Casei Albe. Prinţul Harry a fost invitatul preşedintelui Barack Obama. Liderul american i-a mulţumit prinţului pentru implicarea activă în Afganistan, unde a luptat alături de trupele aliate.

Harry se află în Statele Unite pentru a promova următoarea ediţie a Jocurilor Paralimpice.

A fost prima întâlnire oficială bilaterală dintre Prinţul Harry şi Barack Obama. Liderul de la Casa Albă i-a rezervat onoarea de a-l primi în cea mai faimoasă încăpere a reşedinţei sale.

Întâlnirea a fost şi un prilej pentru ca meritele militare ale prinţului să fie recunoscute de cel mai puternic om al lumii.

La 30 de ani, Prinţul Harry a părăsit armata britanică, după mai bine de zece ani de serviciu militar. Acum, moştenitorul Coroanei Britanice este unul dintre cei mai activi promotor ai competiţiilor sportive rezervate sportivilor cu disabilităţi. De altfel, ediţia de anul viitor a Jocurilor Paralimpice militare, Invictus Games, este principalul motiv pentru care Harry a mers în SUA. Competiţia va avea loc peste cinci luni în Florida.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Preşedintele american l-a primit pe prinţul Harry în Biroul Oval al Casei Albe