Antena Meniu Search
x

Prima apariţie publică a gemenilor prinţului Albert de Monaco

Cei mai noi membri ai familiei regale din Monaco, gemenii Gabriela şi Jacques, au fost prezentaţi oficial publicului

Vezi și

Cei mai noi mebri ai familiei regale din Monaco, gemenii Gabriela şi Jacques, au fost prezentaţi oficial publicului

În braţele părinţilor, bebeluşii de nicio lună au fost întâmpinaţi de o mulţime entuziastă venită special la palatul regal pentru marele eveniment.

Cu câte un bebeluş în braţe, prinţesa Charlene şi prinţul Albert au apărut la balconul palatului Regal cu o întârziere de aproape o jumătate de oră. Radiau de fericire când au salutat mulţimea venită în număr mare să cunoască bebeluşii cu sânge albastru. Purtând în mâini baloane şi steaguri, oamenii au aplaudat minute în şir, în timp ce clopotele Bisericilor salutau momentul istoric.

În ciuda gălăgiei, cei doi bebeluşi au dormit pe tot timpul evenimentului. Doar razele soareleui au părut să îi deranjeze, la un moment dat. Gabriela Therese Marie a venit pe lume pe 10 decembrie, cu două minute înaintea fratelui său. Totuşi, potrivit regulilor de succesiune ale principatului, Jacques Honore Rainier a fost numit moştenitorul coroanei iar sora lui succesoare.

Lumea se aştepta ca Albert să devină tată de ceva timp. La un moment dat îşi pierduseră chiar speranţa. Iar acum sunt doi. Mai mult, e şi un băiat, adică un moştenitor direct.

Prinţul Albert, în vârstă de 56 de ani mai are doi copii nelegitimi, născuţi în 1992 şi 1993. Albert de Monaco i-a succedat la tron tatălui său, prinţul Rainier în anul 2005.

Din 2011 este căsătorit cu fosta înotătoare sud africană Charlene Wittstock.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Prima apariţie publică a gemenilor prinţului Albert de Monaco